"L'estranya Mort de Berta" de Joan Pla.

Hui us porte una magnifica novel·la del genere negre que acabe de llegir de Joan Pla, en el seu 9ª edició.  
Berta que habia trencant unilateralmente les relacions amb Ferran, apareix morta als lavabos del xalet de Teresa durant l'aniversari d'aquesta. Ferran és sosprés al seu costat i és acusat d'assassinat pels seus amics. 
Davant la impossibilitat de demostrar la segua innocència, decideix fugir. Durant la fugida viurà un seguit d'experienciès inimaginables,coneixerà Irene, la dels ulls verds, i seguirà el camí de la segua descoberta interior, a la reccerca de la segua innocència. 
Només l'arracada, el valor de la qual era ignorat per Ferran, serà la clau que obrirà la porta de l'esperança.Edicions Bromera.

L'autor: Joan Pla va nàixer el 1942 a Artana (La Plana Baixa), als peus de la Serra d'Espadà, i resideix a Borriana, a prop de la mar, des del 1971, any en què es casà. Estudià tres anys d'Econòmiques tot i que finalment es decantà per Magisteri. 
Ha exercit com a professor i està jubilat des del 2002. Joan Pla s'ha convertit en un dels autor més celebrats entre el pùblic juvenil, amb èxits tan rotunds con ara; Mor una vida, es trenca un amor; La màquina infernal; El misteriós punyal del pirata; La secta del Graal; Grafitis o La venjança dels criptosaures.

Comentaris

  1. La verdad que yo no puedo leer nada en valenciano, no tengo paciencia. Por cierto, estos días empiezan los Premios Ciutat d'Alzira concedidos por Bromera (que casualmente es de Alzira), por si te interesa.

    Saludos.

    ResponElimina
  2. Gracias a Ediciones Bromera podemos tener un amplio catalogo de lectura de todo tipo y en valenciano. Les compro libros y además estoy en contacto con ellos en facebook, así que estaba enterado del los premios 2014 d'Alcira. De todas formas gracias.
    Saludos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Arturo Valls (Valencia 1975) Biografia.

Ausiàs March, escritor y poeta lírico valenciano.

L'ambició d'Aleix «Enric Valor».