Els arbres de la discòrdia

Fa anys que jo i molts ciutadans ens estem queixem de la idea que en el seu moment va tenir algun empleat de l'Ajuntament, a l'hora de plantar uns arbres i que ara ha portat la polèmica.


L'alcalde de València, Joan Ribó,va assegurar fa unes setmana que l'equip de govern anava a revisar el pla per a substituir les moreres de la ciutat, que preveia la tala de 2.700 arbres sans per a evitar la brutícia que genera en els carrers la caiguda dels fruits. Esta decisió de l'Ajuntament de València de talar moreres sanes per a impedir problemes de brutícia en la ciutat s'ha trobat amb l'oposició política i la veïnal. Mentre que diversos col·lectius ciutadans ja van fer campanyes per a sol·licitar a l'Ajuntament que dirigeix Joan Ribó que no continue amb els seus plans, així la regidora del PP en l'Ajuntament de València Maria Àngels Ramón demanarà al govern local que aclarisca de l'estalvi en la neteja que va a obtenir si porta avance el talat de 2.700 arbres sans. 

La meua opinió, és que es poden podar abans que donen fruits i d'aqueixa manera evitar que caiguen i embruten les voreres. Però si no fóra possible pel seu cost, si estic d'acord d'eliminar tots aquests arbres i posar uns altres que no ocasionen aquest problema. Ja que jo he vist com els empleats de la neteja maleeixen en tots els idiomes quan arriben aquesta època de la caiguda de fruits o de flors a la vorera.També és molt perillós. Ja que es trepitgen i es fa una pasta i quan cauen quatre gotes es converteix en un sòl relliscós i si no vas amb compte...

Comentaris

  1. El alcalde ha tomado una medida muy drástica, nos quedaremos sin pulmón en Valencia. Que planten árboles de hoja perenne y dejen algunas moreras y se soluciona parte del problema.
    Gracias
    Un abrazo
    Sor.Cecilia

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Arturo Valls (Valencia 1975) Biografia.

Ausiàs March, escritor y poeta lírico valenciano.

L'ambició d'Aleix «Enric Valor».