Ves al contingut principal

Sectarisme i mala fe en l'Ajuntament de València

Quan jo vaig a votar a compromís, tant en les autonòmiques com en les municipals...no m'esperava tindre un Alcalde com Joan Ribó. Alguna ocasió vaig dir, que a mí no em preocupava gens que governara l'esquerra i la prova és què els he votat. Però clar, jo parle d'una esquerra democràtica i normal, com hi ha hem molts països. I no esperava una esquerra sectària i excloent i que basen la seua gestió en la ideologia i l'odi. 
El 24-M va llançar, a través de Podem i les seues «marques blanques» o «marees», multitud d'alcaldes i regidors legítimament triats, però  que no estaven preparats per a assumir moltes de les tasques tècniques i polítiques que són exigibles a els qui exercisquen càrrecs públics. Càrrecs sense curriculum, sense més experiència que la de militar en associacions veïnals, gremis suposadament solidaris, organitzacions antisistema, col·lectius «okupes» Per açò es veuen obligats a delegar en una multitud d'assessors. 

L'exit de Compromís es diu Monica Oltra, sempre ha sigut considerat un partit catalanista i rebutjats per la majoria dels valencians. Sempre a sigut un partit que para tindre representació en les Corts ha tingut que fer coalició amb altres partits politics o associacions i a un així...sempre han tingut molt poca representació en les corts. Però la lluita de Monica i Compromís contra la corrupció i per què molts de nosaltres estem convençuts que necessitem un partit valencià per a defensar els nostres interessos a Madrid, a llançat a l'èxit a Compromís, i per primera vegada València ciutat té un alcalde d'este partit.
Ara anem al tema d'esta entrada, Joan Ribó “alcade de valència” des de el primer moment de ocupar el càrrec, ha demostrat tindre una obssió amb esglèsia malaltissa. Joan Ribó a València, va optar directament per llevar la tradicional escena del naixement del xiquet Jesús del Belen municipal "jo no ho he vist, però ho he llegit en els mitjans de comunicació" segons ells «per a no ofendre als quals no creuen» i no s'adona que no es tracta de creure o no creure, sinó de tradició i sobretot pels xiquets/as i la il·lusió que tenen quan arriben aquests dies.
Va demanar la jubilació del cardenal de València, l'arquebisbe Antonio Cañizares, va evitar que la Real Senyera entrara en la catedral el 9 d'Octubre i ha tapat qualsevol tipus de símbol catòlic en el tanatori i el crematori municipals.
Els tènia que preocupar mes  el vandalisme que hi ha i molt en la ciutat,que fastiguejar el Nadal als xiquets.
L'alcalde de València, Joan Ribó, en poc més de nou mesos de mandat ha aconseguit alçar butllofes entre la comunitat catòlica gràcies a la intensa campanya iniciada contra els símbols religiosos en la capital. I mentre els esforços municipals se centren a suprimir qualsevol vestigi de cultura cristiana en els dominis del Govern local, el projecte de ciutat de l'alcalde i el seu equip segueix sense definir-se. Jo crec que seria millor que Ribó treballe per les persones i les seues necessitats i una vegada solucionat els problemes dels ciutadans es preocupe de les seues manies personals.  
Moltes actuacions es veuen afectades per canvis d'opinió de l'Ajuntament en qüestió de dies després del rebuig de veïns, falles, comerços i oposició. L'asfaltat diürn, la prohibició d'aparcar a la nit en el carril bus o la tala d'arbres sans són algunes de les decisions modificades.
Les motos han convertit les voreres i pas de vianants en el seu territori per a desplaçar-se mes ràpid per la ciutat...d'açò senyor alcalde si s'ha de preocupar i no de fastiquejar al contribuent.
Traslladar l'asfaltat nocturn dels carrers al dia, provocant el col·lapse de mitjana València i l'empipament de nombrosos ciutadans que van arribar tard als seus llocs de treball. 
També la prohibició d'estacionar (també a la nit) en el carril bus, que va causar protestes entre els hosteleros; o l'aparcament de motos situat enfront de la façana del teatre Principal, en el carrer de les Barques, i que molesten i molt els dies que hi ha funció. Tres mesures,relacionades amb la Regidoria de Mobilitat, que dirigeix Giuseppe Grezzi "este és el llest que va desmentir a la Guàrdia Civil, quan va dir que a "València les bicicletes poden circular per les voreres".
Que els indigents acampen al costat de les torres de Serrano, penjant de les branques el seu  fem...no crec que siga la millor imatge per als turistes.
Hi ha altres iniciatives, que també van obligar a rectificar a l'alcalde, com la decisió inicial de traslladar els plens municipals als dijous oblidant que aqueix dia els regidors celebren noces civils en els jardins de Monforte. Conseqüència? Plens partits i regidors a la carrera per a no fer esperar als cònjuges.
 Els poemes de Ampar Cabrera en el llibre faller, exclosos per no estar escrits en el valencià normatiu i que va generar fins a una votació en l'assemblea de presidents de comissions per a obligar a la Junta Central Fallera a incloure'ls en la publicació, o el propòsit d'eliminar l'obertura de comerços en festius en les zones del carrer Colón i la Ciutat de les Ciències també apareixen en el llistat dels canvis de Ribó.
Açò és una altra cosa que ens preocupa i molt als ciutadans...els gorrillas, segons sembla als de l'Ajuntament no els preocupa tant.
Bé, la tala de les quasi 3.000 moreres sanes de la ciutat amb la justificació de l'estalvi i la brutícia que provoquen els seus fruits. Va ser una altra mesura rectificada pel govern tripartit. 

Tots els vianants passant el semàfor en roig i hi ha camaras...però no hi ha conseqüències. Sembla ser que açò tampoc els preocupa molt als responsables de l'Ajuntament.
El problema de la brutícia és una cosa que contínuament ens estem queixant els ciutadans i la dels gossos és molt seriós, per que València està feta un fàstic de tant excrement i orina dels animals i del fem que s'acumulada fora dels contenidors...sense comentari.


Aquests són turistes especials i permanents de la nostra ciutat, no solament no aporten gens, que generen problemes molt seriosos i de seguretat. Avui mateix hi ha hagut una baralla entre indigent i un ha resultat ferit greu.
Per a finalitzar, totes aquestes fotografies solament són una gota d'aigua en el mar del que passa en valència, la realitat és molt pitjor.
Estem davant un govern que gestiona molt poc i, quan gestiona ho fa malament i ha de rectificar, i ademés, sol saben  fer gestos a la galeria i no solucionar problemes.

Comentaris

  1. La suciedad de la ciudad a incremento las quejas vecinales por este problema, el portavoz del grupo municipal de Ciudadanos anunciaba la realización de una encuesta para conocer cuál era la realidad sobre la limpieza en el cap i casal…que me lo pregunten a mí.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Arturo Valls (Valencia 1975) Biografia.

Bueno, suelo hablar de grandes personajes valencianos, que son parte de la historia de mi pueblo "que ya han muerto". A partir de ahora también voy a hablar de los vivos, que también forman parte de un gran pueblo y allí donde se encuentran  representan…a todos los valencianos/as. 
Arturo Valls, ha nacido en mi barrio "Moteolivet"y al que tengo el placer de haber conocido personalmente “ya lo conocía de vista” pero nunca había hablado con él. Además de ser un gran actor y presentador, es una persona muy agradable "muy preocupado por la situación  actual del país".
Además, actualmente tiene un exitoso programa en televisión; Por otro lado, a sido elegido mejor presentador por "Ahora Caigo" en la 61ª edición de los Premios Ondas, decanos y más prestigiosos galardones de radio y televisión que se conceden en España. También ha sido elegido por la cadena Media Markt, para ser la imagen  de su nueva campaña para estas Navidades, que ya se está emiti…

Ausiàs March, escritor y poeta lírico valenciano.

El Siglo de Oro de las Letras Valencianas, abarca prácticamente todo el siglo XV y fue la época de máximo esplendor de la Lengua Valenciana escrita. Durante este siglo, se dieron autores tan reconocidos como Jordi de Sant Jordi, Ausias March, Joanot Martorell, Joan Roiç de Corella, Jaume Roig o Sor Isabel de Villena. Ausias March Ripoll nació a finales de 1397,aunque no se se sabe con seguridad si nació en Beniarjó (pueblo cercano a Gandía) o en la misma en Gandia,sus padres Pere March y Leonor Ripoll (hija del señor de Massalaves) casados en junio de 1395, ostentaban el cargo de Procurador General de las posesiones del Duque de Gandia.

Fue Señor de Beniarjó, Pardines y Vernissa, y halconero mayor del rey de la Corona de Aragón (Alfonso V el Magnánimo) fue armado caballero en 1419. Participó en la expedición de Alfonso V a Córcega y Cerdeña, y en otras expediciones contra los piratas del Mediterráneo. En 1425 se retiró a sus posesiones valencianas, instalándose en Gandía en 1428.…

Visitando la Torre Miramar "Valencia".

La Torre Miramar  se construyó a la entrada de Valencia por la V-21, Esta torre forma parte de la zona ornamental del túnel que debe facilitar la entrada a Valencia por la avenida de Cataluña. Las fuentes, tres, que son las más grandes de la ciudad y minimizan el consumo de agua. Sólo el estanque central mueve un caudal de 40.000 litros, más que la del Palacio de Congresos o la de la Dama Ibérica.
En verano a 35 grados fui a subir al mirador para hacer unas fotos y me encuentro que el ascensor esta averiado, la chica que estaba encargada del mirador me dijo que eran unas escaleras muy cómodas de subir, hay que ser un atrevido para subir a pie los 42 metros de altura desde la calle hasta la torre Miramar sobre todo por el bochorno y calor en pleno verano que hacía.  Suelo pasear por la zona de las universidades donde se encuentra la torre,  y de momento al día de hoy "Noviembre 2011"sigue averiado el  ascensor y el mirador está cerrado.
Las obras incluyendo al túnel de…