El lamentable estat de l'Àgora a València.


L'Àgora és una gran plaça coberta dissenyada per Santiago Calatrava situada en el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, entre el pont de l'Assut de l'Or i l'Oceanogràfic. La seua estructura és metàl·lica i està revestida de trencadís blava i cristall. Té una altura de 80 metres i ocupa una superfície el·líptica de 5000 metres quadrats. El coste va ser d'uns 90 milions d'euros i segons la teoria es va fer per a celebrar esdeveniments de tot tipus i sobretot tornejos de tennis nacionals com a internacionals. 

Hui dia presenta un lamentable aspecte, tot molt brut, l'edifici, cristalls i dins del l'Àgora la brutícia està per tots els costats, l'estructura es metàl·lica revestida de trencadís blava i cristall. Doncs bé, el trencadís l'està perdent i es veuen zones on a desaparegut totalment, la qual cosa li dóna un aspecte de ruïna i abandó total.
Esta és l'herència que ens ha deixat el PP als valencians, un enorme deute i damunt els edificis que anaven a ser l'enveja de tot el món ens cauen a trossos i es troben abandonats, però així i tot ens costa una molt diners el seu manteniment. I ho venen als turistes com una gran obra d'enginyeria i quan arriben a veure-ho no ixen de la seua sorpresa el que veuen.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Arturo Valls (Valencia 1975) Biografia.

Ausiàs March, escritor y poeta lírico valenciano.

L'ambició d'Aleix «Enric Valor».