Falta de Llibertat d'expressió en el regidor Giuseppe Grezzi.

La llibertat d'expressió és la lliure expressió d'opinions que es presenten en societats demòcrates. La falta de llibertat d'expressió, per contra, es presenta en polítiques totalitàries o dictadures militars. Sota este dret, es prohibeix la supressió o persecució de diferents punts de vista o enfocaments en els diferents mitjans de comunicació.
                                     El regidor es passa el semàfor en roig. Foto del llevant-emv.

Doncs el senyor regidor Giuseppe Grezzi m'ha bloquejat en Twitter perquè no li ha agradat la meua critica al seu treball.
El meu Tweet: El que està passant a València és el gran problema que tenim amb els ciclistes que no respecten gens i l'Ajuntament no fa res, exemples...més o menys.  I vaig posar quatre fotografies de ciclistes saltant-se semàfors i circulant per les voreres i esta és la resposta d'un italià que no sap el que és la llibertar d'expressió d'un ciutadà de València que paga el seu sou.
No puedes seguir a @giuseppegrezzi ni ver los Tweets de @giuseppegrezzi porque te ha bloqueado. Más información
El que mes m'ha dolgut és que un polític em tracte amb este menyspreu a la meua opinió.

Comentaris

  1. Curioso... precisamente hoy he escuchado en las noticias que Amnistía Internacional dice que España es un país en el que la libertad de expresión está en duda. Saludos.

    ResponElimina
  2. Amigo Marino, en parte la democracia es la libertad a expresarse libremente siempre que lo hagas con respeto. De los políticos que no aceptan una crítica de quien le está pagando su salario…no me fio.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Arturo Valls (Valencia 1975) Biografia.

Ausiàs March, escritor y poeta lírico valenciano.

L'ambició d'Aleix «Enric Valor».