Foto denuncia «València en bici».

La Regidoria de Mobilitat s'encarrega de tots aquells aspectes relatius a la mobilitat de les persones i dels vehicles dins del terme municipal. Aspectes tals com el transport públic de persones, distribució de mercaderies, circulació amb bicicleta (mobilitat sostenible), aparcaments, seguretat viària, etc.
      Qui es Giuseppe Grezzi, va nàixer a Itàlia, i és regidor de mobilitat, actualment pertany als Verds Equo, un dels partits que formen Compromís. Nascut a Vico Equense, va estudiar a Salerno i ha viscut a Nova York i Bolonya. I per a la nostra desgracia en 2000, es traslladà a la Ciutat de València, on residix des d'aleshores. Podíem dir que amb ell arribà l’escàndol.
Giuseppe Grezzi
 "Grezzi té la idea que el carrer és seu i a més l'amo del trànsit i per açò creu que li dóna immunitat per a infringir la llei". És un mal exemple per a vianants, conductors, ciclistes i ciutadans en general. El mateix Giuseppe Grezzi es va gravar parlant amb el mòbil mentre circulava amb bicicleta per un carril recentment estrenat en el carrer Guillem de Castro. I també existixen fotografies d'este regidor saltant-se algun semàfor en roig.
    Les «contínues polèmiques i enfrontaments amb els ciutadans» protagonitzades per Grezzi evidencien que esta ciutat «és massa grant per a ell», este individu no pot seguir al capdavant de la seua regidoria, pense i pensem tots els ciutadans que la seua gestió és nefasta per a la ciutat de València i les seues polítiques són molt perjudicials. 
     Si tinguera una mica de dignitat, presentaria la seua dimissió o el seu partit ho havia de «destituir immediatament», les decisions i actuacions de Grezzi són «indignes» d'un polític «protagonitzant i infringint diversos articles de la normativa de Circulació estatal i municipal mentre es desplaçava en la seua bicicleta».
    A València no hi ha un ciclista que respecte les normes o llei de circulació. Però no és que solament uns pocs se salten la llei, si no que són !!TOTS¡¡. Els de Compromís se'ls unfla el pit d'orgull en dir que València és de les ciutats amb més quilòmetres de carril bici i per a què els volem quan molts no els usen i circulen per les voreres. Com podem esperar que complisquen la llei, quan els que té l’obligació de fer-la complir són els primers que no la compleixen.

Ací teniu de tot un poc, podria posar centenars de fotografies mès, però crec que amb esta mostra teniu prop para saber el que està passant a València.
                       Un exemple dels que no respecten el semàfor en roig...inclòs família amb xiquet.

          Posaré mes fotografies perquè vegeu que malgrat haver-hi carril bici van per la vorera.

Per la vorera.

"Encreuament caminat" com veiem tampoc ho respecten i amb xiquet inclòs.

Circulant per les vies del trene't.

Senyal il·legal, inventada per l'Ajuntament i que no està homologada.

Esta és una bici que no vull veure per València.

Entrades populars d'aquest blog

Arturo Valls (Valencia 1975) Biografia.

En valencià ¿vixca o visca?.

L'ambició d'Aleix «Enric Valor».