In Articulo Mortis "Víctor Mansanet".


Esta es la primera novel·la que escriu Víctor Mansanet i Boïgues. Nascut a Simat de la Valldigna (La Safor), pertany a la generació dels poetes valencians de “L'Espai dels Vers Jove”. 

Ha escrit contes per a adults i col·labora com a periodista a distints mitjans informatius (El Temps”, “Papers”, etc.).També va ser regidor d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), i va ser elegit el 13 de juny de 2015, alcalde de Simat de la Valldigna, amb el suport dels partits d’esquerres de la nova corporació local (Compromís, PSOE, Per Simat Esquerra i EU).


Resum:
La bruta realitat d'una urbs nocturna és mostrada pel detectiu Badal, al qual se li encarrega que busque el rastre d'un cadàver. La indagació, portarà el nostre personatge al descobriment d'una xarxa criminal que actua a València i què algunes persones disfressades d'alts dignataris s'hi veuen involucrades, fins i tot el mateix cadàver, tot i que de debò ningú no gosa afirmar que és un cadàver. Només hi ha una persona que en sap. El detectiu Badal intentarà esbrinar-ho tot per tal de satisfer la seua curiositat. Algú. A causa d'això, farà per espolsar-se'l de damunt.
"Algunes  dades han sigut extrets de la mateixa novel·la".

Entrades populars d'aquest blog

Arturo Valls (Valencia 1975) Biografia.

En valencià ¿vixca o visca?.

L'ambició d'Aleix «Enric Valor».